Frank&Bil - ApS

Tlf: 21 59 70 38, E-mail: Frankogbil@stofanet.dk

Skriv en kommentar

* = KrævesTidligere kommentarer

Heidi 25-05-2020 12:50

Frank har hjulpet os med nedvaskning og maling af stern, udhæng og vinduesrammer på 5 gavle på vores sommerhus og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi havde en rigtig god dialog og forventningsafstemning så vi var meget trygge i hele processen. Det er absolut ikke sidste gang vi har ringet til Frank og har da også allerede anbefalet ham videre til andre 😄


Else Sparvath 02-04-2020 21:23

Frank har lagt nogle fliser om, ved en parkeringsplads i gården og i vores gårdhave. Han rykkede hurtig ud og har lavet et godt stykke arbejde. Kan klart anbefale ham.

Send email


Lissi Andersen 22-01-2020 23:42

Vi har haft Frank til at hjælpe med bortkørsel af trælofter og trægulve. Sjældent har jeg mødt en så imødekommende og venlig mand. Fra første færd var der en god dialog mellem os og Frank sørgede for at jeg ikke behøvede at spekulere på mit problem med oprydning efter vores renovering. Da der så kom en mindre ekstra opgave med fjernelse af klinker fra vores hus, var Frank straks beredvillig til opgaven, så "byrden med spekulationer" blev taget af mine skuldre. Undervejs i opgaven var vi hele tiden i kontakt, om hvor i processen han var. Han kom til den lovede tid. Supertilfredsstillende opgaveløsning og med 5 ud af 5 stjerner, vil helt klart anbefale Frank Adelholm til venner ( allerede sket i dag) og selv vende tilbage ved behov for hjælp.

Send email


Søren Winther 15-12-2019 20:46

Frank har stillet en stålcarport op for os samt lavet nogle andre mindre projekter. Vi har være tilfredse fra start til slut. Informationen omkring processen har været der i hele forløbet. Vi anbefaler gerne firmaet Mand & bil v/Frank Adelholm og vil helt klart bruge ham til andre projekter.

Send email


Helle Jørgensen 17-08-2019 06:41

Frank har sat et haveskur op i vores ejendom. Vi er super godt tilfredse. Frank er meget omhyggelig med at tingene bliver gjort ordentligt og rigtigt, og vi er hele tiden blevet inddraget undervejs, hvis der har været den mindste tvivl om noget. Vi kan varmt anbefale Frank, og vil absolut sende bud efter ham igen, når vi får brug hjælp til andre ting her.

Send email


Ib Larsen (Projektle 09-08-2019 09:19

Jeg har hyret Frank og Bil til småjobs, forfaldende arbejde og sorinering af min byggeplads. Jeg har kun positive ord og varme anbefaldinger hvad angår Frank, han overholder vores aftaler til punkt og prikke og er super godt til at komme med tilbagemelding og opfølgning. Han er omhyggelig og udføret arbejdet næmmest perfekt. Det kan være svært at finde en god mand til sådan noget arbejde som jeg har brug for en til, men Frank går ind til alle opgaver med et smil, selv om det er oprydning eller arbejde af håndværksmæssigt karakter. Jeg vil ringe til ham igen og jeg kan klart anbefalde andre at bruge Frank og bil. Venlig hilsen Ib Larsen projektleder

Besøg hjemmeside Send email


Duha 11-07-2019 21:43

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Frank. Yderst professionel og dygtig - og så er han et meget behageligt menneske at have med at gøre. Han har udført et arbejde i vores hjem til vores fulde tilfredshed. Vi vil helt klart benytte os af ham igen. Super service. 5 ud af 5 stjerner herfra.

Send email


Bitten Kristiansen, 08-07-2019 10:01

Frank&Bil har hjulpet os i forbindelse med en opgave i et konkursbo. Frank har udført opgaven hurtigt og ordentligt. Det kan anbefales at benytte Frank&Bil ApS.

Send email


Iris Jul Christianse 27-06-2019 16:19

Frank har renset og imprægneret samt udlagt nyt ukrudtshæmmende fugesand på alle vores flisearealer. Arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed og vi blev undervejs holdt godt orienteret om status på opgaven. Vi henvender os helt sikkert til Frank igen, hvis vi får behov for hjælp til andre opgaver.


Jette clausen 14-06-2019 14:32

Frank&bil har en professionel og behagelig tilgang til det arbejde man har aftalt , der skal laves. Aftaler overholdes 100% og “arbejdet” er udført til min fulde tilfredshed. Jeg kan kun anbefale firmaet.

Send email


Arne Nielsen 11-06-2019 21:10

Hej Frank. Dejligt at se at du har fået en hjemmeside. Jeg kan anbefale dit arbejde på det kraftigste. Du er fantastisk til at arbejde med træ, gulve, murværk, fliser, loft,,,,, Der er vel ikke noget du ikke er god til. En af dine specielle evner er også at finde løsninger på problemer, arrangere og planlægge arbejde. Vi nyder stadigt vores teresse på 100m2 som du lagde for nogle år siden og det nye køkken som jeg kan se du har brugt som reference. Pøjpøj med arbejdet og tillykke med hjemmesiden. Jeg kontakter dig når vi skal igang med næste projekt som nok bliver nye vindue eller tagrender😊

Send email


Mike 11-06-2019 20:20

Jeg bor til dagligt i en lille studielejlighed (1 værelse, 32kvm), hvor alting skal fylde minimalt og være maximalt praktisk. I denne sammenhæng havde jeg fornøjelsen af Franks hjælp. Frank erstattede døre, fra stue og køkken, som fyldte unødigt i gangen med stilfulde skydedøre. De stilfulde skydedøre gav en fremragende inddeling af rummende, gav tilstrækkelig lydisolering og gav lejligheden er smart 'look'. Jeg kan varmt anbefale Franks færdigheder, hvortil en imødekommende og venlig person tilhører!

Send email


Anette Holm 11-06-2019 19:57

Frank har lavet min terrasse, da den var sunket. Super flot stykke arbejde. Hurtigt og kvaliteten er i top. Derudover har han bygget et voliere til mine undulater. Han havde tænkt på alt - også undulaternes sikkerhed og at sikre volieret for mus. Volieret var skræddersyet og passer perfekt til omgivelserne.

Send email


Anette Holm 04-06-2019 17:19

Super godt arbejde. Veludført og kvaliteten er i top. Kan varmt anbefales

(C) 2019 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Følg "Frank&Bil" på Facebook

Indhold indsat og redigeret af: Frank K. Adelholm
Ansvarlig: Frank&Bil v/ Frank K. Adelholm


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk