Frank&Bil - ApS

Tlf: 2159 7038 E-mail: Frankogbil(at)outlook.dk

Opgaver

Opgaver for erhverv:

"Frank&Bil”, er de ekstra arme og ben, i måske står og mangler, og jeg kommer gerne til jer i kortere, eller længere perioder, og er også villige til at forhandle prisen. Det kan være alt fra et par timer til et par måneder. Jeg er desuden vant til at pleje kunderelationer – og jeres kunder, er mine kunder.

Vi er også glade for at tegne årsabonnement for vedligeholdelse af grønne arealer, bygninger og snerydning.

Den store fordel for jer og jeres virksomhed er, at i betaler for den forbrugte tid- og evt. materialer, hverhen mere eller mindre. Når fakturaen er betalt, skal i ikke tænke andet,- der er sociale ydelser, ATP, feriepenge, syge- eller barsels fravær, opsigelses - eller øvrige omkostninger. Det er nemt,- og det er utroligt billigt!


Er du i akut behov for assistance og står og mangler en vikar, så ring/skriv, - så er jeg på vej! klik her

Nedenfor kan du se nogle eksempler på opgaver for erhverv:

Vikar, Behøver du en mand for en kortere/længere tid, og ønsker du ikke selv at ansætte. Det kan være i produktions-virksomheder, kurer kørsel, landbrug, håndværk, bygge og anlæg.

Er du selv mester og igang med et projekt hvor du pludseligt står og mangler en 'holde-ved-mand*, eller en til at hjælpe med en eller anden praktisk opgave, så ring,- hvis jeg har tid og mulighed så kommer jeg.

Montør, Montage af skilt, store som små. Nedstøbning af pyloner og standere til skilte, montage af samme på bygninger og foliemontage på butiksruder og døre. Opsætning af køkkener, samling/montage af møbler osv.

Messehjælp, Opstilling og nedmontering af midlertidigt inventar i forbindelse med messer – gulve, rumadskillelse, skiltning, belysning, transport.

Udenoms arealer, Vedligehold af jeres grønne omgivelser, – græsklipning, buskrydning, lugning af bede, fejning af indkørsler og gangarealer, pudsning af vinduer, oprydning, snerydning osv.

Bygninger, Vedligeholdelse, maling, vinduespudsning, rensning af tagrender og sandfang – generel ejendomsservice – gerne fast aftale for et kalenderår.

Oprydning, Bortkørsel af storskrald, haveaffald osv.

Skadesbegrænsning, hjælp til skadesbegrænsning efter brand, vandskade, stormflod osv.

Lettere tømrerarbejde, Køkkenmontage, salg og udskiftning af døre og vinduer, garage, udhus, redskabsskur, opsætning af drivhus, udskiftning af sternbrædder osv.

Udvendigt- og indvendigt malerarbejde, Maling af træværk, bindingsværk, garager, udhæng, facader, sternbrædder, vinduer, lofter gulvlister, gerichter osv.

Ejendomsservice, Lav en fast aftale for et år afgangen med evt: græspleje, hækkeklipning, lugning af bede, afbrænding af ukrudt i fliser.

Ingen opgaver er for store, eller for små, ring eller skriv så finder vi helt sikkert en løsning.

Opgaverne kan sagtens være flere og andre end ovenfor nævnte. Er du i tvivl, så bare ring/skriv, "Frank&Bil" er her for at hjælpe jer. klik her

 

Opdateret: 28-05-2019
(C) 2019 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Følg "Frank&Bil" på Facebook

Indhold indsat og redigeret af: Frank K. Adelholm
Ansvarlig: Frank&Bil v/ Frank K. Adelholm


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk