Frank&Bil - ApS

Tlf: 2159 7038 E-mail: Frankogbil(at)outlook.dk

Opgaver

Opgaver for private:

”Frank&Bil” kan hjælpe dig med et hav af ting i og omkring din helårs bolig/sommer-hus/kolonihave. Det kan fx være som hjælp i forbindelse med flytning, hvor mange ting skal samles eller hænges op. ”Frank&Bil” kan også hjælpe med løbende vedligeholdelse af dit hus/sommerhus/kolonihave, når du har brug for det. ”Frank&Bil” har selv mange af de maskiner og udstyr der kræves i forbindelse med hus og have,- og kræves specielle maskiner og udstyr kan ”Frank&Bil” hjælpe med at leje og hente disse, på en optimal måde således at udgifterne begrænses.

Hvad kan ”Frank&Bil” hjælpe dig med?

Hvad enten du bor i lejlighed eller hus, har en kolonihave eller sommerhus, så vil der fra tid til anden være opgaver, hvor din egen tid og måske evner ikke rækker, og så mangler du lige ”Frank&Bil” til opgaven. ”Frank&Bil” hyres ofte til småjobs i og omkring hjemmet.

”Frank&Bil” er ikke uddannet håndværker eller noget i den retning, men ”Frank&Bil” er en person, som har hænderne rigtigt skruet på, når der skal bruges værktøj og laves praktiske opgaver i og omkring hjemmet. ”Frank&Bil” er altså ikke faglært med en masse specialviden, men en person med kompetencer og erfaring fra mange ”gør-det-selv” projekter, til at løse en række mindre og større opgaver i og omkring hjemmet. Jeg har samlet et lille udvalg fra mine mange projekter under "Referencer", klik her

Nogle af de opgaver, som ”Frank&Bil” tilbyder, kan også godt lappe ind over områder som rengøring og havearbejde. Er du i tvivl, så ring/skriv, det koster ikke noget, klik her

Det kan være opgaver som:

Alsidig handyman, opsætning af lamper, billeder, hylder, spejle, ophængning af TVét, hjælp til flytning af møbler, samling af møbler o.l. Altid Pålidelig og til en fornuftig pris og aftalt tid.
Hjælp til dine egne 'gør-det-selv' projekter,- er du selv igang med et 'gør-det-selv' projekt, men mangler lige en 'holde-ved-mand' et par timer, - så ring bare,- hvis jeg har tid og mulighed så kommer jeg.
Haveservice, forårsklargøring, Plæneklipning, haveanlægning, buskrydning og hækkeklipning.
Haveanlæg og stenbelægning, Højbede i sten, træ, metal, betontrapper, terrasser i brosten, betonsten og granitfliser, brolægning, havemure og støttemure, ny- og omlægning af terrasser og gangstier.
Hegn, Opsætning af raftehegn, klinkhegn, stakit i træ/metal og plankeværk.
Nedbrydning, Af mindre udtjente bygninger – og bortkørsel af murbrokker og byggeaffald osv.
Oprydning, Bortkørsel af storskrald, haveaffald osv.
Lettere tømrer-/murerarbejde, Køkkenmontage, salg og udskiftning af døre og vinduer, opsætning af garage, udhus, redskabsskur og drivhus, udskiftning af sternbrædder, tagrender, Lægning af træ-/laminat-/linoleums gulve osv.
Udvendigt- og indvendigt malerarbejde, Maling af træværk, bindingsværk, garager, udhæng, facader, sternbrædder, vinduer, lofter gulvlister, gerichter osv.
Ejendomsservice, Lav en fast aftale for et år afgangen med evt: græspleje, hækkeklipning, lugning af bede, afbrænding af ukrudt i fliser.
Sommerhusservice, Opsyn, tænding/slukning af varme, udlevering/aflevering af nøgler samt tjek og evt. slutrengøring osv. Lav gerne en fast aftale for et år. 
Lettere murer arbejde, spartling af vægge og lofter, opsætning af fliser/klinker og fugning heraf.
Lettere el arbejde, udskiftning af afbrydere og stikkontakter, ledninger og stik på elektriske artikler
Pudsning af vinduer og vask af solceller
Skal du have fest, men mangler en til mange af de praktiske opgaver med borde, stole, opsætning af lysguirlander, eller måske et have party hvor der skal opsættes overdækning eller rejses telt, et par timer eller en dag osv. så ring bare,- har jeg tid og mulighed så kommer jeg.
Kort sagt, hjælp til alt det du ikke selv kan/har tid til, - Kun fantasien sætter grænser og ingen opgaver er for store, eller for små, ring eller skriv så finder vi helt sikkert en løsning, du må også gerne ringe med kort varsel,- hvis jeg har tid og mulighed, så skal jeg nok komme.

 

Opgaverne kan sagtens være flere og andre end ovenfor nævnte. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke opgaver ”Frank&Bil” kan hjælpe dig med i huset og haven, når foråret for alvor banker på døren, når sommeren skal nydes i fulde drag, eller når efteråret/vinteren begynder at vise sine luner.

Forårsklargøring af huset

Et hus skal kunne holde til meget og af og til, er der brug for en hjælpende hånd for klare skærene. Det danske klima byder både på masser af vind og nedbør, men også sol. UV stråler kan være rigtig hårde ved fx dit træværk.

Tag og tagrender

Noget af det ”Frank&Bil” kan hjælpe dig med omkring huset kan være at få efterset husets tag og tagrender. På husets tag skal det tjekkes, om der mangler fugleklodser, om alle tagplader er intakte, eller om der er nogle tagsten, som er blevet løse. Husets tag er måske den mest udsatte bygningsdel og kan have fået en hård medfart i løbet af vinteren. Tagrender skal være fri for nedfaldne blade, mos og andet skidt, som kan stoppe tagrenden og sandbrønden skal tømmes regelmæssigt. Tagrenderne skal selvfølgelig også være tætte og stadig have den rette hældning.

Solceller

Har du solceller på taget, så skal det tjekkes at de er rene, så du kan høste mest mulig solenergi. Af samme grund er det vigtigt, at der ikke er træer, som skygger for dem.

Døre og vinduer

Døre og vinduer er dyre at udskifte, og det er vigtigt at holde øje med, om de trænger til vedligeholdelse. Efter vinteren kan du eller med hjælp fra ”Frank&Bil” tjekke om nogle af huset vinduer eller døre trænger til træbeskyttelse. Det er også godt at tjekke, om fugerne omkring vinduer og døre er intakte, så fugt og vand ikke kan slippe ind og give problemer med råd og svamp.

Er der tegn på, at døre og vinduer trænger til træbeskyttelse, skal du være sikker på, at træet er tørt nok, inden malerarbejdet startes. Fugtigheden i træet må ikke overstige 18 procent. Er du ikke selv den glade ejer af en fugtighedsmåler, kan ”Frank&Bil” hjælpe dig.

Oprydning og rengøring

Efter vinteren kan carport og garage også tit trænge til en oprydning, så den bliver rar og indbydende. Begge steder bliver af mange brugt til opbevaring hen over efterår og vinter. Har du nogle ting, som du ikke længere bruger, så få det videre til genbrug. Har du meget, der står på gulvet, er et godt råd at få ”Frank&Bil” til at skrue nogle hylder/knager/beslag op, hvor du kan stille/hænge tingene. På den måde kan du bedre holde overblikket og desuden få fejet gulvet en gang i mellem.

Når foråret står for døren, er mange husejeres bedste ven en højtryksrenser. Den bruges fx til at fjerne alger på terrassefliserne, rengøring af træværk og murværk. En højtryksrenser er et fantastisk hjælpemiddel, men det er også vigtigt at bruge den med omhu, så du ikke gør mere skade end gavn. Den kan være meget hård ved træværk og fuger, hvis du kommer for tæt på med den hårde stråle. ”Frank&Bil” har det rette udstyr og kan hjælpe dig så der ikke opstår utilsigtet skade.

Havemøblerne trænger sikkert til en omgang rengøring efter at have stået gemt væk. Er de af plastik kan de rengøres med vand og sæbe. Har du havemøbler af træ, skal de have en omgang olie. Nogle havemøbler er lavet i hårdt træ, som indeholder naturlige olier, der beskytter mod råd. Her er det mere smag og behag, som afgør, hvilken behandling træet skal have. Med olie fremhæver du træets glød, mens fx teaktræ med årene får en smuk grå patina, hvis den får lov at stå ubehandlet.

Forårsklargøring af haven

Hvad enten du betaler dig fra det og hyrer ”Frank&Bil” til opgaven, eller du selv går i gang med at klargøre haven til foråret vil pengene og kræfterne være givet godt ud. Det arbejde, som kommes i haven i foråret, vil give dig glæde resten af havesæsonen.

Der skal helt sikkert være tid til at glæde sig over haven og nyde foråret og en kop kaffe på terrassen eller altanen. Når du ikke gør det, kan du eller med hjælp fra ”Frank&Bil” starte klargøringen af haven med at rive græsplænen fri for grene og blade. Der kan også være steder, hvor mosset har bredt sig. Til at fjerne mos kan du bruge en almindelig rive eller en motor drevet mosfjerner.

Er der tale om større områder, kan det være en ide at få ”Frank&Bil” ud med en plænelufter - også kaldet en vertikalskærer, som fjerner mosset og samtidig skærer et stykke ned i græsplænen for at give lys og luft til græssets rødder. Og det er noget græsset kan lide. En omgang med plænelufteren efterlader ikke din græsplæne øjeblikkelig smuk og grøn, men nogle skal det være skidt, før det bliver godt – og har du fået store mængder mos i græsplænen, kan det være en nødvendig behandling, og et par uger efter kan du nyde en smuk og grøn plæne.

Bagefter skal du efterså bare pletter og give din græsplæne noget NPK gødning.

Når græsset efterfølgende begynder at vokse, er det vigtigt, at du ikke klipper din græsplæne alt for kort. Det styrker ikke græsset, og mosset vil lettere få overtaget igen.

Du kan også få ”Frank&Bil” til at gå igennem dine bede og fjerne det ukrudt, som har overlevet vinteren. Det kan også være små spirer, som allerede er dukket op i det helt tidlige forår. Uanset er det en god ide at få det væk, inden det breder sig og får et stort rodnet.

Vil du være ekstra god ved dine bede, kan du tømme kompostbunken og fordele noget af jorden rundt i bedene og derved tilføre noget ny næring. Jorden fra kompostbunken kan også bruges til klargøring af krukker. Den gamle jord skal ud, i med ny næringsrig jord og nye smukke planter.

Kort sagt, - "Frank&Bil" laver alt det omkring dit hus/sommerhus som du ikke selv, enten kan, eller har tid til. Vi udøver selvjustits i forhold til pris, pålidelighed og kvalitet, en aftale er en aftale, vort motto er: "Tilfredse kunder,- er glade kunder" og glade kunder kommer igen og igen, år efter år.

Vi går ikke af vejen for nogen opgave – stor eller lille – alt lige fra ophængning af lamper til omlægning af tag, nedbrydning af garager, udhuse o.l.

I de tilfælde arbejdsopgavens art tillader det, give vi gerne en fast pris, ellers et overslag på projektet. Derudover kører vi med en fast timepris i den helt rigtige ende af skalaen.

Du er velkommen til at ringe eller sende os en mail, med lidt info om opgaven og dit telefon nr, – og vi kontakter dig snarest muligt. Klik her

Opdateret: 28-05-2019
(C) 2019 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Følg "Frank&Bil" på Facebook

Indhold indsat og redigeret af: Frank K. Adelholm
Ansvarlig: Frank&Bil v/ Frank K. Adelholm


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk