Frank&Bil - ApS

Tlf: 2159 7038 E-mail: Frankogbil(at)outlook.dk

Om Frank&Bil


Om Frank&Bil - ApS

Om

Hej med jer,- det er med stor glæde at jeg kan præsentere din nye hjælper og ekstra hænder når det brænder på, opgaverne bliver for store eller du bare slet og ret ikke gider eller har tid til at gøre det selv. Jeg er både dybt seriøs og pålidelig. For mig er ”Et ord, et ord”, ”en aftale er en aftale”, og jeg vil helst samle på glade og tilfredse kunder, der kommer igen og igen, år efter år.

 

Lidt om mig selv:

Jeg er en mand i min bedste alder, 58 år, - nogle kalder os godt nok ”det grå guld”, og jeg må da også indrømme at jeg er blevet lidt ”blond” med årene. Men jeg er stadig rask og rørig og fuld af gå-på-mod og klar til netop dine udfordringer og projekter, bare ring/skriv. Klik her

 

Jeg har gennem min professionelle karrierer hovedsageligt beskæftiget mig med produktion, ledelse, salg og markedsføring hovedsageligt i foderstof- og mel industrien, - med en enkelt afstikker til Asfalt industrien også, både i Danmark og udlandet.

 

Gennem de sidste godt 8 år, har jeg drevet egen virksomhed indenfor salg og markedsføring af maskiner og udstyr til hovedsageligt foderstofindustrien, i samarbejde med en kinesisk producent af maskiner og udstyr.

 

Privat, har jeg siden 1989 hvor jeg købte mit første hus, i Sønderris, Esbjerg, altid nydt at bruge min krop og kreativitet til at foretage både store og mindre ”gør-det-selv” opgaver. I 2001 byggede jeg således en tilbygning til mit daværende hus i Sønderris, og igen i 2007 renoverede jeg huset så det stod ”up-to-date”, det blev godt. Siden da, købte jeg i 2012, et dødsbo i Hjerting og total renoverede det både ind- og udvendigt (naturligvis kun de ting man lovligt selv kan/må gøre).

 

Jeg sluttede samarbejdet med den kinesiske maskin producent i 1. April 2019, og besluttede så at bruge mine kompetencer til at starte op som professionel handymand "Frank&Bil", i netværket "Mand&Bil", der tilbyder hjælp til alt det du/i ikke lige kan, eller har tid til eller vil, så du/i kan bruge jeres tid til det der giver mest mening for jer, og det til overkommelige priser,- også for private.

 

Så når du kontakter "Frank&Bil" så er det altid mester selv, der kommer. Og står du med en større eller længere- varende opgave, så finder vi sikkert også en for begge parter fornuftig pris, hellere glade kunder og noget at lave, end høje priser og ledighed.

 

Principielt er ingen opgave for stor eller for lille,- skulle opgaven være større end jeg selv kan magte den, så har jeg et godt netværk i foreningen "Mand&Bil", der er en forening af gode og dygtige, selvstændige-/ og kørende, håndværkere og handymænd, der sædvanligvis kan træde til,- også ofte med kort varsel.

 

Jeg håber vi ses derude og vil ønske jer alle en rigtig god sommer, - og ring/skriv hvis der er spørgsmål. Klik her

 

Opdateret: 28-05-2019


(C) 2019 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Følg "Frank&Bil" på Facebook

Indhold indsat og redigeret af: Frank K. Adelholm
Ansvarlig: Frank&Bil v/ Frank K. Adelholm


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk